Frank Sinatra putuje Europom

 

“That´s Life” je mjuzikl o burnom životu, ljubavima i rastancima, te mnogim usponima i padovima u polustoljetnoj zvjezdanoj karijeri holivudskog glumca i pjevača Franka Sinatre. Škotski glumac, pjevač i nekadašnji plesač Tam Ward tumači glavnog aktera priče u zrelim godinama, dok je njegove početke otjelotvorio mladi njemački glumac Janko Danailow.

Pravi spektakl pod svjetlima pozornice donosi sjećanja na vječite pjesme i nezaboravne izvedbe kojima je plijenio Frankie Boy, a danas su dio svjetskog nasljeđa, nezaobilazne na pjevačkim i plesačkim natjecanjima, festivalima, vjenčanjima, pa i običnim kućnim zabavama.

Od prve izvedbe u Salzburgu 27. veljače, predstava ostaje sve do 15. travnja na turneji po Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj i za to će vrijeme proći kroz popriličan niz gradova: Beč, Graz, Innsbruck, Stuttgart, Frankfurt, Berlin, München, Zürich, Basel… Punim naslovom “That´s Life – Das Sinatra Musical” , možda je dovoljan izazov da ovoga proljeća poduzmete putovanje s razlogom u neki od tih gradova.