18:24 / 20.07.2023.

Autor: DM/ADJ

Novi voditelj emisije

Miljenko Kokot i Antonio Rašpolić

Miljenko Kokot i Antonio Rašpolić

Foto: ADJ / HTV

Oni koji sustavno prate naš međunarodni TV magazin na platforama HTR-a, svakako su primijetili novo voditeljsko lice. Ime mu je Antonio Rašpolić i među najmlađim je snagama spikersko-voditeljskog odjela HRT-a. Voditeljsku palicu, u najsrdačnijem raspoloženju i u društvu urednice Darije Marjanović tijekom njegovog prvog snimanja najava za emisiju, predao mu je Miljenko Kokot. 


Simpatični i uvijek vedar Miljenko Kokot bio zaštitno lice hrvatske verzije magazina ˝Alpe Dunav Jadran˝ od 1990. U tih gotovo četvrt stoljeća zajedničkog rada istodobno je glasom oplemenio mnoge druge emisije, vijesti, reportaže... Poznat po besprijekornim sinkronizacijama stranih dokumentarnih serijala, postao je zaštitni glas BBC-evih dokumentaraca u domaćem prijevodu. 

Miljenko na početku karijere

Miljenko na početku karijere

Foto: ADJ / HTV

Sad u najboljim godinama i na vrhuncu profesionalne zrelosti, odlučuje krenuti ka novim izazovima izvan televizijskih voda. Njegov nasljednik, pak, ima dobar glas, pristao stas i odgovoran pristup poslu. U nadi da će to biti još jedna duga i uspješna suradnja, možemo samo reći: sretno Miljenko, dobro došao Antonio!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!