15:24 / 07.10.2022.

Autor: DM/ADJ

Obnovi mi dindrlicu!

Dindrlica za Oktoberfest

Dindrlica za Oktoberfest

Foto: ADJ / BR

Vratio se Oktoberefest! Nakon dvije godine pauze zbog pandemije koronavirusa, jedan od najomiljenijih i svjetski poznatih događaja, što početkom jeseni dovedu tisuće posjetitelja u München, ponovno se održava u svome najjačem izdanju.


Ali jesenski festival piva nezaobilazan je i za mnoge Bavarce. Za njih je poseban doživljaj pojaviti se u tradicionalnoj bavarskoj nošnji. No, što učiniti ako vam narodna nošnja više ne stoji, izašla je iz mode, negdje se poderala ili izblijedjela, a ne želite kupiti novu? Rješenje je jednostavno i učinkovito, kako pokazuje poznata dizajnerica Astrid Söll.

Dindrlica za Oktoberfest

Dindrlica za Oktoberfest

Foto: ADJ / BR

"Pimp Your Dirndl Dress" nazvala je modnu akciju u kojoj će "nabrijati" tj. poljepšati svaku, pa i najneugledniju haljinicu, tako da postane prekrasna dindrlica. Za to je priredila hrpu šarenih tkanina, vrpci i ukrasa. Rezultati su više nego dojmljivi. Provjerite u videu!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!